Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Love train - musikal

Varmt välkommen till musikalen The LOVE TRAIN!

Se den hjärtevärmande föreställningen the LOVE TRAIN på Strömstad Gymnasium – en musikal av och med elever på Strömstads Vuxenutbildning. Sedan har du även chans att se en filmatisering om vägen till musikalen, på bio!

På tisdag 7 maj kl 13:45-14:15 spelar elever på Strömstads vuxenutbildning upp sin musikal som de döpt till the LOVE TRAIN. Skådespelarna, som går komvux som anpassad utbildning och läser kursen Scenisk kommunikation 2, tar då plats på scen i aulan på Strömstad Gymnasium.

Sedan blir det filmvisning på Park Bio på tisdag 21 maj kl 18:30-19. Då får du se filmatiseringen av vägen till musikalen och följa skådespelarnas arbete på och utanför scenen.

I vårt stressade samhälle är det lätt att glömma bort det viktigaste som finns: KÄRLEK! Vissa har lättare att visa kärlek och hitta var kärleken finns. Skådespelarna i musikalen The LOVE TRAIN visar tydliga bevis på just det. De har med stor entusiasm varit medskapare i föreställningen, i allt från manusskrivande till val av låtar, framtagande av koreografi och självklart har de en egen ljud- och ljuskille. Lärare Camilla Hedin har låtit elevernas kreativitet och driv få ta plats på scenen, hon har lett produktionen och står för regi. Under våren 2024 har Nöjesskräddar’n filmat vägen till musikalen, som en del av Strömstads år som Filmårskommun.

Se både den hjärtevärmande föreställningen och filmatiseringen med massor av musik och glädje!

Kom och fyll gymnasiets aula med publik och applåder!
- Ingen föranmälan behövs
- Inget inträde

Kom och fyll salongerna på Park Bio och följ de fantastiska skådespelarna och deras väg fram till musikalen!
- Platsbokning via Park Bio: biopark.se/bioprogrammet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
- Inget inträde

Arrangemangen sker i samarbete mellan vuxenutbildningen, daglig verksamhet, Folkhälsorådet, Nöjesskäddar'n, Park Bio och Göteborgs Filmfestival.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: