Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

För dig som har en psykisk funktionsnedsättning eller mår dåligt finns olika aktiviteter och verksamheter. 

Är du tillfälligt ur balans eller har en diagnos om psykisk funktionsnedsättning – då kan du behöva umgås med andra under trivsamma former.

Träffpunkten

Träffpunkten är en mötesplats för dig som av olika anledningar inte är i sysselsättning. Kanske är du sjukpensionär eller långtidssjukskriven. Träffpunkten riktar sig inte till de som har ett biståndsbeslut på sysselsättning i kommunen. På Träffpunkten kan du fika och umgås. Hit är ni som är mellan 18-64 år välkomna på spontana besök. Verksamheten är öppen alla vardagar - alltid med personal på plats. Ibland gör vi längre utflykter!

Uteverksamhet

”Tjärndalsgruppen” jobbar främst med vedproduktion. Från kapning och klyvning av veden till försäljning och leverans. Gruppen levererar all den ved som sedan körs ut till de vindskydd som finns längs vandringsleder och i naturreservat. För att delta i gruppen krävs biståndsbeslut.

Kontakta oss

Om du redan har kontakt med boendestödet (Socialtjänsten) eller med vuxenpsykiatrin inom landstinget får du kontakt med oss via dessa. Du kan också kontakta oss direkt, se kontaktinformation till höger.

Kontakt

Träffpunkten
Helen Mattsson
0526-192 88

Tjärndalsgruppen
Kent Strandberg
0526-190 35

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: René Kronemalm