Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Korttidsvistelse

Många barn och ungdomar med funktionsnedsättning kan då och då behöva vistas någon annanstans än i det egna hemmet. Det kan vara i en stödfamilj, i ett korttidshem eller på ett läger. Det kallas med ett gemensamt ord för korttidsvistelse

En korttidsvistelse kan innebära ett positivt miljöombyte och att du får träffa andra barn och ungdomar i samma situation. Det kan också vara viktigt för att avlasta föräldrar och anhöriga.

Korttidshem

Barnet eller ungdomen bor i ett eget rum och har personal som ger stöd och omsorg dygnet runt. 

Stödfamilj

Barnet eller ungdomen bor i en annan familj, som ger stöd och omsorg. 

Läs mer om korttidsvistelse och boende för barn och unga, följ länken här.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Blagica Strojmanov