Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Delgivningskvitto - bekräftelse på mottagen handling

Har du fått ett beslut från miljö- och byggnämnden med tillhörande delgivning kan du via vår e-tjänst signera att du tagit emot den. För att signera behöver du ha en svensk e-legitimation, ärendenumret och skriva in vad handlingen avser vilket står på delgivningskvittot.

Att du signerar betyder inte att du accepterar beslutet, det betyder att du har tagit del av beslutet. Om du inte signerar delgivningen kan vi behöva skicka ett rekommenderat brev på posten till dig eller som sista alternativ använda oss av stämningsperson.

När du företräder ditt företag kan du använda din egen e-legitimation för att logga in i e-tjänsten. E-legitimationen bevisar att det är du som signerar delgivningen.

Observera att för företag och organisationer är det viktigt att den som skriver under har rätt att företräda företaget eller organisationen.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Marita Lindhav

SIDANSVARIG: