Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Kommuncenter 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Störande lukter

Matos, soplukt eller cigarettrök kan ta sig in i din bostad från grannar, restauranger, tvättstugor eller soprum. Om lukten orsakar problem så ska du i första hand kontakta den som orsakar lukten. Om det inte hjälper kan du kontakta miljö- och hälsoskyddsavdelningen.

Störande lukter kan leta sig in i bostaden genom till exempel brevinkastet, ventilationssystemet, bjälklaget eller ventiler.

Förhindra och åtgärda problemet

För att undvika störande lukter bör uteluftventilerna hållas öppna och ventilationen i bostaden vara väl fungerande.

Misstänker du att ventilationen inte fungerar ska du kontakta fastighetsägaren. Detsamma gäller om du tror att lukten beror på fukt- eller mögelskador i din egen bostad eller har sitt ursprung i andra delar av fastigheten.

Om lukten orsakas av närliggande verksamheter, en restaurang till exempel, ska du i första hand kontakta restaurangen innan du kontaktar miljö- och hälsoskyddsavdelningen.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Angelica Karlsson

SIDANSVARIG: Madeleine Skoglund