Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
kommun@stromstad.se
0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Kommunalråd

Kent Hansson är kommunalråd i Strömstads kommun. Här berättar han kort om uppdraget och ger sin syn på utvecklingen i vår kommun.

Sedan valet 2018 har jag förtroendet att vara kommunalråd i Strömstads kommun. Det är ett spännande och utmanande uppdrag som jag tagit mig an med stor tillförsikt. Strömstads geografiska läge i en attraktiv gränsregion i kombination med våra naturresurser ger oss unika utvecklingsmöjligheter. Men det ställer också krav på kloka beslut och god hushållning med kommunala medel.

Strömstad är en liten kommun som de senaste åren finansierat stora investeringar för ökad service till invånare och besökare. Hit hör bland annat nytt vatten- och avloppsreningsverk, nya förskolor och skolor samt satsningar på nya hamnar. Vårt färjeläge har rustats för att ta emot världens största hybridpassagerarfärja, en satsning som ytterligare stärker statusen för hamnstaden Strömstad.

Framtiden utmanar både välfärden och kommunerna eftersom intäkterna för att finanisera välfärd och service inte förväntas öka i takt med kostnaderna. Strömstad har ett jämförelsevis bra utgångsläge tack vare en stadig gränshandel och en stark besöksnäring. Vår boendemiljö är svårslagen och nationalparken Kosterhavet lockar både nya inflyttare och besökare. Välkomna säger jag!

Kommunalrådets nyhetsbrev

Att se till att invånare är informerade om vad som händer i kommunen är viktigt, i mitt nyhetsbrev ger jag ger min syn på aktuella utvecklingsfrågor och annat som pågår i vår kommun. Prenumerera gärna på brevet!

Prenumerera på kommunalrådets nyhetsbrev

Fyll i din e-post adress nedan för att få en notis till ditt e-post konto varje gång en ett nytt nyhetsbrev publiceras.

Hantera prenumeration

E-post adressen som du lämnar i detta formulär behandlas endast för att administrera din prenumeration. Strömstads kommun är personuppgiftsansvarig för behandlingen. Du hittar information om hur vi hanterar personuppgifter på www.stromstad.se/personuppgifter Länk till annan webbplats..

Kommunalråd Peter Birgersson Dafteryd (C)

Kommunalråd

Kent Hansson (S)

0526-191 20
Mobil 070-342 75 91
kent.hansson@stromstad.se

Besöksadress:
Norra Bergsgatan 23

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck