KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Berätta om Strömstad!

Här hittar du användarguide, stödtexter och budskap kopplat till Strömstads platsvarumärke. Tillsammans med bilder i mediabanken kan du bidra till att sprida bilden av det attraktiva Strömstad!

Syftet med platsvarumärket är att vi tillsammans ska kunna profilera Strömstad som en attraktiv ort för invånare, besökare och företagare! Symbolen, ankaret med hjärtat, ska symbolisera vårt varumärkeslöfte: Havet i centrum - livet i fokus.

Bilden skapar vi tillsammans

Ju fler vi blir som berättar om det attraktiva Strömstad, desto starkare växer sig staden med omland. Använd symbolen för Strömstad, men glöm inte att berätta om vad varumärket står för! Berätta om värdskap, omtanke och livskvalitet - kännetecken för Strömstad som boplats och besöksmål och värden som vi vill förknippas med. Berätta om gränsstaden, om fjordlandskap och kulturarv, om puls och idyll, Kosterhavets nationalpark, vårt föreningsliv och stadskärnans charm. Inspiration till ditt berättande hittar du i plattformen "Bilden av Strömstad".

Finner du inga egna ord? Varumärkessymbolen kan med fördel användas tillsammans med texten;

Välkommen till Strömstad!
Strömstad är en unik mötesplats och gränsstad! Vi har ett stort utbud av restauranger och caféer, kultur, shopping, spamöjligheter och spännande evenemang året runt.

Nationalparken Kosterhavet är en stolthet och vi har nära till naturen i hela vår kommun. Värdskap och omtanke är viktigt för oss - vi tar hand om både platsen och de som bor här eller besöker oss. I staden är spåren av vår historia som bad- och kurort tydliga. Kulturhus, kallbadhus, stadshus och badhus är några av våra vackra, centrala byggnader.

Strömstad har drygt 13 000 invånare och ett stort antal delårsboende och besökare hela året. Här sätter vi havet i centrum och livet i fokus, välkommen hit!

 

Platsvarumärket har utvecklats inom EU-projektet Urban platsinnovation.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck