KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Infrastrukturen kring ditt evenemang

Om ditt evenemang kräver viss avstängning av vägar och berör andra  infrastruktursfrågor behöver du ta kontakt med kommunen.

Avstängningar av vägar

Det är viktigt att du tar kontakt med kommunens tekniska avdelning och diskuterar med dem om du anser att evenemanget kommer kräva avstängning av vägar eller dylikt.

Om det på grund av evenemanget behöver stängas av vägar behövs det i god tid ut med information till såväl allmänhet som eventuella affärsidkare och företag som kan tänkas beröras av en avstängning. Arrangören har ett ansvar att så sker.

Kontakta tekniska förvaltningen
tn@stromstad.se.

Logistikplanering vid leveranser

Till ett evenemang kan många transporter från olika leverantörer bli aktuella, både före, under och efter själva evenemanget. Logistikplanering kan vara bra att genomföra för att säkerställa om omfattningen kommer vara så stor att externa parter påverkas. Om omfattningen av transporter kommer att påverka omgivningen bör även ett lastnings- och lossningsområde etableras.

Tillgänglighetsanpassning

Evenemang ska vara till för alla, här följer några huvudpunkter att tänka på i planeringen och förberedelserna av evenemang:

  • Att informera om tillgänglighet/bemötande
  • Tillgänglighet till entréer och dörrar
  • Tillgänglighet i hygienutrymmen
  • Tillgänglighet till scen och huvudattraktion

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Johander

SIDANSVARIG: Conny Hansson