Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Stöd till barn och unga

Du som är barn eller ung och har en bestående funktionsnedsättning kan efter ansökan, få särskilt stöd enligt LSS, Lagen om särskilt stöd.

Du kan bland annat få hjälp med boende och tillsyn. Allt för att du och din familj ska ha så bra levnadsvillkor som möjligt. Det ställs krav på att du har en varaktigt fysiskt eller psykiskt funktionshinder.

Ansök om stöd

För att du ska få stödet måste du ansöka till oss genom att ringa eller skriva till en av våra handläggare. Om du är under 15 år är det din förälder eller företrädare som gör ansökan. 

Skicka ansökan till:

Biståndsenheten
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Ingela Birgitta Einestedt Baatz

SIDANSVARIG: Blagica Strojmanov