Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Budget och skuldrådgivning

Du kan få hjälp att ordna upp en skuldsituation eller en tilltrasslad vardagsekonomi. Rådgivningen är kostnadsfri och sker under sekretess.

Kommunens budget- och skuldrådgivare ger dig råd om din skuldsituation och hjälper till med ekonomiska beräkningar. Du kan också få information om vad som krävs för att kunna göra en ansökan om skuldsanering.

För skuldsatta som inte uppfyller skuldsaneringslagens krav eller som vill ha andra typer av betalningsuppgörelser, kan rådgivaren räkna fram realistiska betalningsförslag. Du kan också få hjälp med att förhandla fram nya betalningsvillkor hos fordringsägare.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Individ- och familjeomsorg                   0526-192 77 (växel, kl. 9-12, 13-16)
Fax: 0526-194 87

Budget- och skuldrådgivare
Monica Danielsson
0526-192 77
monika.danielsson@stromstad.se

Besöksadress: Surbrunnsgatan 13

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Eva Löfgren

SIDANSVARIG: Monica Danielsson