Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
452 80 Strömstad
Kommuncenter 0526-190 00

kommun@stromstad.se

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Evenemangshandbok för arrangörer

Jan Simonsson In light

Strömstad in Light 2022. Foto: Jan Simonsson

Evenemangshandboken är framtagen till dig som är arrangör för att underlätta planeringen av ditt evenemang i Strömstad. Här ska du få stöd, tips och vägledning för att ditt arrangemang ska bli väl genomfört, hållbart, säkert och välbesökt.

Evenemang, året runt

Strömstad är en evenemangsrik kommun, som boende och besökare kan du ta del av många olika spännande evenemang inom såväl dans, musik som idrott som andra nöjesevenemang.

Under juni och juli månad är det som tätast mellan evenemangen, då kan det vara svårt att hitta en lämplig plats och konkurrensen om publik och målgrupp är som störst.

Närheten till vacker natur, friluftsliv och flera större lokaler och anläggningar gör det möjligt att lägga evenemang av olika karaktärer i Strömstad under såväl, höst, vinter som vår.

I evenemangshandboken hittar du det mesta du behöver veta för att anordna ett evenemang. Här hittar du också kontaktuppgifter till olika funktioner inom kommunen som kan bistå dig med fördjupad information.

Kommunerna Strömstad, Tanum, Sotenäs och Lysekil har tillsammans arbetat fram handboken med hjälp av goda exempel från andra kommuner.

Utifrån forskning inom området och lokala förutsättningar har handboken sedan anpassats och finns sedan 2017 tillgänglig på samtliga fyra kommuners hemsidor.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Tove Meyer

SIDANSVARIG: Leon Eriksson