MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Folkhälsopris

Folkhälsorådet i Strömstads kommun delar årligen ut ett folkhälsopris. Priset ska vara en uppmuntran och stimulera till fortsatt arbete inom folkhälsoområdet.

Folkhälsopriset delas ut till person, grupp av personer, förening eller liknande, som gör särskild insats för folkhälsan i Strömstads kommun ur ett brett perspektiv.

Förslag till pristagare kan ges av såväl enskilda personer som ideella organisationer och företag. Folkhälsorådet beslutar om pristagare och kan även utse pristagare utan att nominering föreligger.

Folkhälsopriset delas ut i samband med nationaldagsfirandet den 6 juni.

Nominering och motivering skickas senast 25/3 till:
folkhälsostrateg Terése Lomgård
terese.lomgard@stromstad.se

2020 års pristagare

Nordkosters fältryttare
Nordkosters fältryttare är mycket mer än en ryttarförening, med sin kärlek till djur och natur skapar de möjligheter för gemenskap, glädje och engagemang. Deras mål, att bevara ett öppet landskap, främjar hälsa för så väl dagens som kommande generationer.

Kontakt

Terése Lomgård
Folkhälsostrateg
0526-191 21
terese.lomgard@stromstad.se

Fatima Helgesson
Strateg Folkhälsa, Agenda 2030
0526-191 22
fatima.helgesson@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Terése Lomgård Lans

SIDANSVARIG: Terése Lomgård