KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Starta, utveckla och etablera företag

Vy över gästhamnen

Det ska vara enkelt att starta, driva och utveckla företag i Strömstads kommun. Näringslivsenheten erbjuder en väg in i kommunen. Du kan bland annat få vägledning, tips om nätverk och råd om lokaler och mark.

På webbplatsen hittar du information om tjänster, stöd och service oavsett om du är ny företagare, om du vill utveckla din existerande verksamhet eller vill flytta ditt företag hit. Har du ett konkret ärende kan lotsgruppen ge dig samlad service, anmäl din fråga här.

Ny näringslivsstrategi

Näringslivsstrategin för Strömstad ska bidra till ökad samverkan mellan kommunen och näringslivet. Den ska stärka företagsklimatet och bidra till fler arbetstillfällen. Ledord för samarbetet är Tillsammans, Nytänkande, Mod och Handlingskraft! En årlig handlingsplan vägleder arbetet.

Strategin ska bidra till kommunens övergripande vision för 2030: ”En attraktiv gränsregion och mötesplats vid havet. En internationell småstad med livskvalitet, natur och friluftsliv i världsklass."

Företagsbesök?

Har du något på gång eller vill du bara ha kontakt med kommunen? Vi kommer gärna på ett besök! Kontakta näringslivsenheten via naringsliv@stromstad.se eller via Kommuncenter; kommuncenter@stromstad.se!

Kontakt

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Leon Eriksson