HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Seniorkort Västtrafik

Kortet gäller för dig som är 65 år och du kan resa dygnet runt inom Strömstads kommunzon på alla Västtrafiks linjer, inklusive tågresor inom kommunen samt med Närtrafik.

Det gäller inte vid resor med Kosterbåtarna eller färdtjänst.

Alla seniorer som är berättigade ett kort får ett brev några veckor före de uppfyller ålderskravet. I brevet anges hur du går tillväga för att beställa ditt kort.

Du kan vända dig till Västtrafiks kundservice om du inte fått ditt brev eller behöver hjälp. Du når kundservice på telefon 0771-41 43 00 eller på Västtrafiks hemsida.

  • Kortet är kostnadsfritt
  • Giltigheten är Strömstad kommunzon
  • Ronden ingår såvida man åker mellan hållplatser inom kommunzonen

För mer information: www.vasttrafik.se/omseniorkortlänk till annan webbplats

Intygskort, nyhet från Västtrafik

Från och med 1 december 2016 kan den som har Försäkringskassans ”intyg för förmånstagare” beställa ett personligt Intygskort från Västtrafik.

Innehavaren får oavsett ålder resa med Västtrafiks periodbiljetter ungdom 30 eller 90 dagar.

Den som har Försäkringskassans intyg kan beställa ett särskilt Intygskort från Västtrafik på vasttrafik.se/intygskortlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kortet är kostnadsfritt.

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-03-20, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Lena Beltramin