KONTAKT

Socialförvaltningen
sn@stromstad.se

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Sysselsättning LSS och SoL

Strömstads kommun erbjuder sysselsättning för dig som har en funktionsnedsättning och är i yrkesverksam ålder, men som inte kan stå till arbetsmarknadens förfogande. Det krävs ett beslut från en LSS- eller SoL-handläggare för att du ska kunna ta del av verksamheterna.

Solbackens Dagcenter

Erbjuder flera aktiviteter, både i Solbackens lokaler och utanför. Här finns bland annat snickeriverksamhet, målarrum, skaparrum, musikrum, sinnesrum och träningsrum. Man bakar och städar, det är stort fokus på ADL-träning (Allmän Daglig Livsföring). Här kan man delta i bokcirkel där olika teman tas upp för att aktivera alla sinnen. Promenader och uteaktiviteter är en stor del av vardagen. Läs mer om och se bilder från Solbackens dagcenter

Café Guldtuppen, Stadshuset

Här bakar man och lagar lättare luncher till personalen på Stadshuset. Man anordnar mötesfika för möten som hålls på Stadshuset. Cafépersonalen ansvarar för att brygga kaffe, diska och torka bord.

Café Svarte Daniel, Skagerack

Här tillbereder man smörgåsar, samt bakar kakor till försäljning för allmänheten. Man anordnar mötesfika för möten som hålls på Skagerack. Cafépersonalen ansvarar för att brygga kaffe, diska och torka bord.

Tjärndalen

Utegrupp som hanterar ved. Sågar, klyver, staplar och packar ved till försäljning.

Arbetsstöd i Strömstad

Två arbetsmarknadskonsulenter arbetar utifrån metodiken Supported Employment och ser på möjligheten för att personer med olika funktionsnedsättningar kan komma ut i sysselsättning.

Kontakt

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Joakim Möller