Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Sysselsättning LSS och SoL

Strömstads kommun erbjuder sysselsättning för dig som har en funktionsnedsättning och är i yrkesverksam ålder, men som inte kan stå till arbetsmarknadens förfogande. Det krävs ett beslut från en LSS- eller SoL-handläggare för att du ska kunna ta del av verksamheterna.

Solbacken Dagcenter:

Erbjuder flera aktiviteter, både i Solbackens lokaler och utanför. Man har bl.a. snickeriverksamhet, målarrum, skaparrum, musikrum, sinnesrum och träningsrum. Man bakar och städar, det är stort fokus på ADL (Allmän Daglig Livsföring)-träning. Här kan man delta i bokcirkel där olika teman tas upp för att aktivera alla sinnen. Promenader och uteaktiviteter är en stor del av vardagen.

Café Guldtuppen, Stadshuset

Här bakar man och lagar lättare luncher till personalen på Stadshuset. Man anordnar mötesfika för möten som hålls på Stadshuset. Cafépersonalen ansvarar för att brygga kaffe, diska och torka bord.

Café Svarte Daniel, Skagerack

Här tillbereder man smörgåsar, samt bakar kakor till försäljning för allmänheten. Man anordnar mötesfika för möten som hålls på Skagerack. Cafépersonalen ansvarar för att brygga kaffe, diska och torka bord.

Tjärndalen

Utegrupp som hanterar ved. Sågar, klyver, staplar och packar ved till försäljning.

Arbetsstöd i Strömstad

Två arbetskonsulenter som arbetar utifrån metodiken Supported Employment. Här ser man på möjligheten för att personer med olika funktionsnedsättningar kan komma ut i sysselsättning.

För mer information kontakta biståndshandläggare.

Kontakt

Kommuncenter
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Eva Löfgren

SIDANSVARIG: Joakim Möller