Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Service till dig över 80 år

I Strömstad arbetar vi med uppsökande och förebyggande verksamhet för äldre. Du som fyllt 80 år och som inte har någon insats från kommunen (hemtjänst eller hemsjukvård) erbjuds ett samtal med företrädare från Socialförvaltningen.

Syftet med besöket/samtalet är att du ska känna trygg genom att du har fått information om vilka hjälpinsatser som finns och vart du kan vända sig om hjälpbehov uppstår. Du har möjlighet att ställa frågor och du får en broschyr med information om olika verksamheter inom kommunen.

Före samtalet får du ett brev med information om vad samtalet kommer att handla om. Samtalet är frivilligt och sker antingen per telefon eller via hembesök efter överenskommelse.

Kontakt

Berith Cullsjö
Anhörigstödet
070-268 86 93

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Jennie Persson