Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
452 80 Strömstad
Kommuncenter 0526-190 00

kommun@stromstad.se

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nordby Supermarket-hallen

Den planerade aktivitetshallen på Strömsvallen

Nya Nordby Supermarket-hallen infriar redan förväntningar om att bidra till visionen om Strömstad som en etablerad arrangörsstad.

Byggnaden innehåller två stora planer/hallar på 40 x 20 m, varav den ena är delbar på mitten. Hall 1 är främst avsedd för olika sorters bollspel. Där finns det en publikläktare för 366 personer. Den delbara hallen är utrustad för idrott-skolgymnastik, men kan också användas till bollspel och andra aktiviteter.

I idrottshallen finns även omklädningsrum, förråd, cafeteria samt kontor och möteslokal. Byggnaden är på totalt cirka 4 000 kvadratmeter.

Aktivitet Strömstad

Nordby Supermarkethallen stöds av Aktivitet Strömstad som också ansvarar för bokning av hallen. Aktivitet Strömstad är ett samarbete mellan det lokala näringslivet, Strömstads kommun samt det lokala idrotts- och föreningslivet. Syftet är att stärka och utveckla de lokala föreningarna.

Aktivitet Strömstad ägs av Föreningsnavet, en ideell förening, som erbjuder administrativ hjälp åt idrottsföreningar och andra ideella föreningar i Strömstad. De medel som genereras via Aktivitet Strömstad fördelas till föreningar enligt principen om Lokalt aktivitetsstöd (statligt bidrag). Alla kan stödja verksamheten genom att välja Aktivitets-påsen som finns i de flesta matvarubutiker.

Bokning

lokalbokning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

Telefontid måndag - torsdag
16.00-20.00

0722 016243


Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Marcus Palm

SIDANSVARIG: Marcus Palm