Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Tips för dig som ska till Koster

Ska du vistas flera dagar på Kosteröarna behöver du planera var du parkerar din bil under tiden. Här har vi listat de alternativ som finns beroende på hur länge du ska vara borta.

Parkera på någon av Strömstad kommuns 24-timmarsparkeringar. Närmaste parkeringsplats till Kosterbåtarna är vid Skeppsbroplatsen med adress Södra Hamngatan.

Översikt över flera 24-timmars parkeringar

Parkera på någon av Strömstad kommuns 7-dygnsparkeringar. Närmaste parkeringsplats till Kosterbåtarna är vid Canning med adress Västra Hamngatan.

Översikt över flera 7-dygns parkeringar

Parkera på någon av Strömstad kommuns långtidsparkeringar. Närmaste parkeringsplats till Kosterbåtarna är vid Myren med adress Vatulandsgatan. Parkeringen ligger cirka 10 minuters promenad från centrum.

Översikt över flera långtidsparkeringar som alla ligger cirka 20 minuters promenad från centrum.

Under högsäsong 15 juni till 15 augusti erbjuder Strömstad kommun gratis parkeringsbuss mellan långtidsparkeringarna (inte Myren) och centrum.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Conny Hansson