Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
kommun@stromstad.se
0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag 8.00 – 12.00 13.00 – 16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Bolag och stiftelser

Strömstads kommun har fem helägda kommunala bolag, Strömstadsbyggen, Strömstadslokaler, Strömstads Nya Badanstalt, StrömstaNet och Strömstadsgaragen.

Kort om bolagen:

AB Strömstadsbyggen

AB Strömstads byggen har till uppgift är att främja försörjning av allmännyttiga hyresbostäder, anpassade servicebostäder och äldreboenden i Strömstad.

AB Strömstadslokaler

AB Strömstadslokalerärs ska främja Strömstads Kommuns försörjning av fastigheter och lokaler för dess skol- och förvaltningsverksamhet. Fastighetsförvaltningen bedrivs i egen regi.

AB Strömstads Badanstalt

AB Strömstads Badanstalt är ett av Strömstad kommun helägt bolag och har till uppgift att skapa möjligheter till bad- och friskvård för boende och besökare.

AB StrömstaNet

AB Strömstanet är ett av AB Strömstadsbyggen helägt bolag. Bolaget har till föremål för sinverksamhet att inom Strömstads kommun förvärva, uppföra och förvalta stadsnät för höghastighetsbredband.

AB Strömstadsgaragen

AB Strömstadsgaragen är ett av AB Strömstadsbyggen helägt bolag. Bolagets verksamhet består av att bedriva parkeringsrörelse med moderbolagets garage- och parkeringsplatser.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck