Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Sportlov med simborgarmärke och poolparty på Badanstalten!

Uteblivet pulkaföre – det betyder högtryck för Badanstalten som är ett uppskattat besöksmål under sportlovet. Den aktiva veckan avrundas imorgon fredag med Poolparty - öppen simhall med discokula, glad stämning och snacks! Evenlyn-Elisabeth Forsberg, "Beppen" och Ellika Loo hälsar välkommen!

- På sportlovet har vi bland annat uppmärksammat simborgarmärket lite extra, berättar siminstruktör Evelyn-Elisabeth Forsberg. Det anrika märket som motiverat så många att bättra på simkunnigheten, fyller 90 år i år.

Förutom märkestagning har det under veckan ordnats ungdomspass i styrketräning med introduktion till redskap och träningsmetoder. Vid sidan av sporlovsaktiviteter jobbas det för fullt i friskvårdsanläggningen med allt från simundervisning för elever till styrketräning, kostkurser, simträning för vuxna, barnkalas och många besökande i kallbadhuset. Runt 150 badande passerar genom simhallen varje dag. Lägg till antalet besökande i fyslokalerna och antalet gäster blir mångdubbelt fler.

Planeringen för vårens aktiviteter pågår vid badhuset. Här finns något för alla, den cykeltillvände kan till exempel hänga på årets vasaloppscykling – fullt ös från Sälen till Mora på Badanstaltens spinningscyklar!

Poolpartyt? Discokulan tänds fredag 23e februari kl 17-19, ingen anmälan krävs! Välkomna!

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: