Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Nytt grepp med helgjobb i sommar

Skulle du vilja ha ett sommarjobb där du bara arbetar helger? Då ska du söka dig till Strömstads kommuns omvårdnadsverksamheter!

Lisbeth Skaar arbetar på kommunens bemanningscentral med att rekrytera vikarier till bland annat omsorgsverksamheterna. Hon svarar här på några frågor kring helgjobbet:

Varför söker ni sommarjobbare som bara ska jobba på helger?

– Vi provar ett nytt grepp och hoppas att det finns några där ute som kan tänka sig att helgjobba en period hos oss. Det vore fint att ha extra personal att tillgå på helgerna. Inom våra omvårdnadsverksamheter behövs personal dygnet runt alla dagar i veckan. Just på helgerna är det extra svårt att få ihop bemanningen med ordinarie personal och särskilt under sommaren då många har semester.

Vad finns det för fördelar med att bara jobba på helgen?

– Du får vara ledig på vardagarna eller så är det ett bra alternativ för dig som behöver dryga ut din inkomst och kan kombinera detta med ett annat jobb. Det är ett meningsfullt arbete där du får känna att du behövs och gör skillnad för dem vi är till för. Du får också en bra introduktion till arbetet.

Har du något mer att tillägga?

– Som helgarbetare arbetar du antingen vid ett äldreboende, inom LSS eller inom hemtjänsten. Det är bara du som inte redan har en heltidsanställning inom Strömstads kommun som kan söka helgjobbet. Det är främst under sommaren detta gäller, men chans finns att jobba helg redan nu i vår. Vi går kontinuerligt igenom ansökningarna, så vänta inte med att skicka in din!

Läs mer om helgjobbet och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Lisbeth Skaar, bemanningsspecialist, Strömstads kommun

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: