Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Nu är kulturskolans kurskatalog öppen!

I kurskatalogen bokar och betalar du din kurs direkt. Eftersom många av kulturskolans kurser är populära och aktiva elever behåller sin plats från termin till termin, så är många av kurserna redan fyllda.

Om du redan är aktiv elev på kulturskolan så behåller du alltså automatiskt din plats även nästa termin, förutsatt att du betalar avgiften senast sista betalningsdagen.

Om du inte längre vill behålla din plats, avanmäl dig gärna så fort som möjligt då det är många som väntar på lediga platser till kulturskolans kurser.

Skulle den kurs du vill gå vara bokad, kan du anmäla dig till kulturskolans "intresselista". (Då finns knappen "Intresseanmälan" i anslutning till kursen i kurskatalogen.) Det är ingen kölista, men den ger skolan möjlighet att se var intresset är som störst för bättre planering framåt. Kulturskolan får då också en kanal att skicka ut information till dig.

Vi är glada att många elever väljer att fortsätta på kulturskolan under en längre tid. Efterfrågan på platser är stor och vi förstår att det, särskilt till vissa kurser, kan vara svårt att få en plats. Kulturskolan jobbar hela tiden för att ha ett brett utbud utifrån de resurser som finns.

Välkommen till Kulturskolan!

» Kulturskolans kurskatalog och anmälan till kurser Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: