Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Företagsbesök hos ScreenPro

Thomas Elgestål och Richard Meyer driver sedan två år tillbaka företaget ScreenPro som är specialiserade på helhetslösningar för digitala LED skärmar.

ScreenPro tar emot oss på kontoret i Strömstad shoppingcenter där de huserar med flera andra företag i nya, gemensamma kontorslokaler. Som namnet antyder är ScreenPro specialiserade på digitala LED skärmar i alla storlekar och former. Företaget sköter hela kedjan från projektering, montering till styrningssystem och service. ScreeenPro bildades för två år, båda delägarna har dock lång erfarenhet inom branschen. Idag håller Thomas i kundkontakter och sälj medan Richard är mer inriktad på tekniken för LED- systemen.

Friskt vågat startade de upp verksamheten mitt under pandemin.

- Det var såklart lite nervöst i början hur det skulle gå säger Thomas som berättar att efterfrågan på deras produkter och tjänster har varit god och att den ökar. Det är allt fler företag som ser möjligheter med digitala skärmar, för flexibiliteten, för att få ut sitt budskap och att det snabbt kan bli en inkomstkälla för företagen genom att sälja annonsplatser på skärmarna.

I dag är de huvudsakligen två anställda. Företaget samarbetar med olika partners vid installationer där det behövs elektriker och annan teknisk kompetens på platsen. Kunderna finns lokalt och runt om i hela landet. Exempelvis har de levererat de LED-skärmar som idag syns på Strömstad shoppingcenter och Comfort på Oslovägen i Strömstad. De ser också att de inom närmsta året kommer behöva rekrytera personal.

Boka ett företagsbesök!

Strömstads kommun gör gärna företagsbesök, dessa syftar till att stärka dialogen mellan Strömstads kommun och näringslivet. Vill ditt företag ha besök? Ta kontakt med Leon Eriksson, näringslivsutvecklare, leon.eriksson@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: