Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Trädgårdsavfall

Grenar, fallfrukt, gräsklipp och annat trädgårdsavfall får inte slängas var som helst. Försök hitta en egen användning för materialet. Om det inte går kan du lämna det på återvinningsstationen Österröd.

Det är förbjudet att dumpa trädgårdsavfall på allmän mark! Kommunen får ofta klagomål på trädgårdsavfallstippar på allmän mark.

Förutom att dessa är olagliga och skapar grannosämja är trädgårdsavfallet en resurs som kan bli en utmärkt kompostjord.

Trädgårdsavfall i sopsäckarna och då speciellt kasserad frukt medför att säckarna blir väldigt tunga med arbetsmiljöproblem som följd.

Vi uppmanar därför alla hushåll som har trädgårdsavfall att antingen kompostera på den egna tomten och få kompostjord för eget bruk eller leverera trädgårdsavfallet för kompostering på återvinningscentralen Österröd.

Kontakt

Kommuncenter
Stadshuset
Norra Bergsgatan 23

0526-190 00
kommun@stromstad.se

Öppet vardagar:
8:00 - 12:00
13:00 - 16:30

Text

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Eiton Ohlsson