MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Hjärtstartare

Hjärtstartare är enkla att använda. Det är viktigt att det finns en hjärtstartare nära till hands och att många vet var den finns.

Varje år drabbas cirka 10 000 personer av plötsligt hjärtstopp i Sverige, något som kan drabba vem som helst. Den omedelbara behandling som krävs är att någon startar hjärt-lungräddning och att en elektrisk stöt från en hjärtstartare kan ges så fort det är möjligt.

Hjärtstartare i kommunen

Strömstad har hjärtstartare placerade på flera av våra kommunala anläggningar. På varje anläggning finns personer som har utbildning i hur man använder hjärtstartare.

Här finns kommunens hjärtstartare

Räddningsstationen, vagnhallen våning 1
Ringvägen 112

Stadshuset i Kommuncenter och trapphuset våning 2, Norra Bergsgatan 23. En hjärtstartare finns utanför Fars sal och den andra finns i hallen utanför hissen i Kommuncentret

Strömstad Gymnasium, våning 1 utanför rektorsexpeditionen
Tångenvägen 2

Återvinningscentralen, entrén till kontoret
Sältegatan 9

Strömstads Badanstalt, receptionen
Badhusgatan 2

Hjärtstartare hos privata företag mm

Det finns också hjärtstartare hos företag och organisationer. För att se var det finns fler hjärtstartare runt om i Strömstads kommun kan du söka på Hjärtstartarregistret via länken till höger.

KONTAKT

Räddningschef
Christer Nilsson
0526 191 01
0706 45 54 48
christer.nilsson@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Ida Luther Wallin