Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstads Kommun
Kommuncenter
0526-190 00
kommun@stromstad.se

Besöksadress
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppettider
Vardagar 08.00-16.30
Torsdagar 08.00-16.00
Avvikande öppettider

Vid disken i butiken TV-boden på Nordby shoppingcenter.

Företagsbesök på Svinesunds handelsområde!

TV-boden storsatsar och har invigt en ny butik. Godishuset är en stor butik som även säljer heminredningsprodukter. Butiken har efter några tuffa år under pandemin återhämtat sig och försäljningen ligger nu i princip på samma nivå som före pandemin.

TV-boden storsatsar och har öppnat upp i nya lokaler på Svinesund. Kommunstyrelsens ordförande Kent Hansson och Marie Edvinsson Kristiansen från kommunstyrelsens arbetsutskott passade på att gratulera och lyssna in vilka förväntningar företaget har framåt. Den nya butiken invigdes i slutet av februari med pompa och ståt och med många nyfikna besökare på plats. Jonas Hertlid, säljare på TV-boden berättade att de jobbat hårt inför ny-öppningen och att superkul att allt äntligen är på plats. TV-bodens utbud har varierat genom åren men i nuläget är det huvudsakligen E-ciggaretter, bilstereo och biltillbehör som säljs. De har också börjat med försäljning på nätet som ökar allt eftersom. De har stora förhoppningar med lokalens nya läge mellan Tobaksvagnen och Godishuset som drar med sig ett större flöde av kunder.

Mattias Knutsson, driftsansvarig vid godishuset; Marie Edvinsson Kristiansen, kommunstyrelsens arbetsutskott och Kent Hansson, kommunstyrelsens ordförande

Kent och Marie besökte även Godishuset och träffade driftsansvarig Mattias Knutsson. Butiken är på 2 700 kvadratmeter och har 45 anställda. Storsäljarna är godis, dricka och tobak men här finns även en avdelning med heminredningsprodukter, som kanske inte så många Strömstadsbor känner till. Mattias berättar att närheten till parkering för smidig hantering av varor är uppskattat bland många stamkunder. Efter några tuffa år under pandemin har 2022 varit ett bra år då försäljningen i princip återhämtat sig till samma nivå som före pandemin vilket lovar gott för framtiden.

Företagsbesök

Kommunen och Utvecklingsarena Strömstad gör gärna företagsbesök, dessa syftar till att stärka dialogen mellan Strömstads kommun och näringslivet. Vill ditt företag ha besök? Ta kontakt med Leon Eriksson, näringslivsutvecklare, leon.eriksson@stromstad.se


Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Richard Holm