Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad

Öppet 08:00-16:30
Växel 0526-190 00

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna

Råd till dig som vill starta företag

Funderar du på att starta eget företag eller har du en idé som du vill utveckla? Det är mycket att tänka på om man ska starta och driva företag. Här får du svar på några av de vanligaste frågorna som vi på kommunen får.

Kan jag få hjälp att finansiera mitt företag?

Strömstads kommun kan inte hjälpa till med finansiering av enskilda privata företag. Om du behöver pengar till att utveckla din idé, starta ett företag eller till utveckling av ditt företag kan ALMI Företagspartner tillsammans med banken eller någon annan finansiär hjälpa till med kapital.

Vem kan jag vända mig till om jag vill ha goda råd och stöd?

Du är välkommen att kontakta näringslivsutvecklaren på Strömstads kommun. Vi kan hjälpa dig med etableringar och lokaler, men också med rådgivning och kontakter.

Om du vill komma igång på egen hand kan du använda verksamt.se Länk till annan webbplats.. Där hittar du information, verktyg och e-tjänster från flera myndigheter på ett ställe. Du kan skapa en affärsplan och registrera enskild näringsverksamhet.

Tipsa EN VÄN

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Richard Holm