HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Källsortering och återvinning

Avfall är inte bara rent skräp utan kan också vara varor som kan återvändas, material som kan återvinnas och bränsle för fjärrvärmeproduktion. Genom att lämna ditt avfall på rätt plats på vår återvinningsstation gör du en miljöinsats.

Källsortera

Att källsortera innebär att du sorterar ut allt det som inte får kastas i den vanliga soppåsen. I Strömstad finns flera platser där du kan lämna ditt sortera skräp, på återvinningscentralerna och på de lokala återvinningsstationerna. Bor du i en hyresfastighet finns det ofta möjlighet till någon typ av sortering i fastighetens soprum. Har du koll på vilket skräp som ska slängas var?

Återvinningscentralen

återvinningscentralen som finns på Österröd och på de mobila stationerna på Koster kan man till exempel lämna trasiga möbler, elektronik, köksmaskiner, lösningsmedel, färg- och lackrester m.m.

Återvinningsstationen

Vid återvinningsstationerna lämnar du förpackningar av plast, metall och glas samt tidningar. Återvinningsstationerna drivs av Förpackningsinsamlingen (FTI).

Återbruket

återbruket som ligger vid infarten till Österröds åvc kan du lämna in saker som är hela och funktionsdugliga som någon annan kan tänkas behöva.

Kontakt

Kommuncenter

Stadshuset,
Norra Bergsgatan 23.

0526-190 00
kommun@stromstad.se

Växeln öppet vardagar:
8:00 - 12:00
13:00- 16:30

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Eiton Ohlsson