HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Hemsjukvård

Hemsjukvård är hälso- och sjukvård som ges i det egna hemmet och som bedrivs dygnet runt årets alla dagar.

Du kan ha rätt till hemsjukvård om du har en diagnos eller funktionshinder som motiverar att sjukvården ges i hemmet och om du har stora hinder att ta dig till primärvården eller sjukhusets mottagningar. 

Genom hemsjukvården kan du få hjälp med vissa sjukvårdsinsatser som till exempel medicinering, omläggning, behandling och rehabilitering. Beroende på vilken hjälp du behöver får du besök av en sjuksköterska, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut eller sjukgymnast.  

Medicinskt ansvarig sjuksköterska (MAS) är ansvarig för att hemsjukvården bedrivs på ett säkert sätt med god kvalitet. Mer information om medicinskt ansvarig sjuksköterska.

Kontakt

Hemsjukvården City
0526-193 61

Hemsjukvården Söder
0526-190 48

Hemsjukvården Norr
0526-196 73

Journummer kvällar, nätter och helger
0526-194 20

Enhetschef
Karin Bemert
0526-191 92
karin.bemert@stromstad.se

blanketterBBlanHem


Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Karin Bemert