HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna *
Multiple selection
Fråga 1

Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

Du som har en psykisk funktionsnedsättning eller mår dåligt av en eller annan anledning, kan ta del av våra öppna aktiviteter och verksamheter. 

Tillfälligt ur balans eller med en diagnos om psykisk funktionsnedsättning – alla är välkomna till vår öppna verksamhet Träffpunkten på Södra Bergsgatan i Strömstad.

Mötesplats

På Träffpunkten finns en mötesplats med vissa schemalagda aktiviteter (matlagning, målning etc.). Dessa kombineras med intressestyrda verksamheter som exempelvis utflykter, sömnad med mera. Träffpunkten är en mötesplats dit man kan komma och fika och umgås. Verksamheten är öppen alla vardagar med personal på plats samtliga dagar.

Uteverksamhet

”Tjärndalsgruppen” jobbar främst med vedproduktion. Från kapning och klyvning av veden till försäljning och leverans. Gruppen levererar all den ved som sedan körs ut till de vindskydd som finns längs vandringsleder och i naturreservat.

Kontakta oss

Om du redan har kontakt med boendestödet (Socialtjänsten) eller med vuxenpsykiatrin inom landstinget får du kontakt med oss via dessa. Du kan också kontakta oss direkt, se kontaktinformation till höger.

Kontakt

Träffpunkten
Helen Mattsson
0526-192 88

Tjärndalsgruppen
Kent Strandberg
0526-190 35

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-01-25, Marcus Pettersson

SIDANSVARIG: Päivi Leandersson