HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

För dig som har en psykisk funktionsnedsättning eller mår dåligt finns olika aktiviteter och verksamheter. 

Är du tillfälligt ur balans eller har en diagnos om psykisk funktionsnedsättning – då kan du behöva umgås med andra under trivsamma former.

Träffpunkten

Träffpunkten är en mötesplats för dig som av olika anledningar inte jobbar. Kanske är du sjukpensionär eller långtidssjukskriven. På Träffpunkten kan du fika och umgås. Du behöver inte ha ett biståndsbeslut för att komma hit, utan alla mellan 18-64 år är välkomna på spontana besök. Verksamheten är öppen alla vardagar - alltid med personal på plats. Ibland gör vi längre utflykter!

Uteverksamhet

”Tjärndalsgruppen” jobbar främst med vedproduktion. Från kapning och klyvning av veden till försäljning och leverans. Gruppen levererar all den ved som sedan körs ut till de vindskydd som finns längs vandringsleder och i naturreservat. För att delta i gruppen krävs biståndsbeslut.

Kontakta oss

Om du redan har kontakt med boendestödet (Socialtjänsten) eller med vuxenpsykiatrin inom landstinget får du kontakt med oss via dessa. Du kan också kontakta oss direkt, se kontaktinformation till höger.

Kontakt

Träffpunkten
Helen Mattsson
0526-192 88

Tjärndalsgruppen
Kent Strandberg
0526-190 35

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-08-23, Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: Anna Almén