HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

Du som har en psykisk funktionsnedsättning eller mår dåligt av en eller annan anledning, kan ta del av våra öppna aktiviteter och verksamheter. 

Tillfälligt ur balans eller med en diagnos om psykisk funktionsnedsättning – alla är välkomna till vår öppna verksamhet Träffpunkten på Södra Bergsgatan i Strömstad.

Mötesplats

På Träffpunkten finns en mötesplats med vissa schemalagda aktiviteter (matlagning, målning etc.). Dessa kombineras med intressestyrda verksamheter som exempelvis utflykter, sömnad med mera. Träffpunkten är en mötesplats dit man kan komma och fika och umgås. Verksamheten är öppen alla vardagar med personal på plats samtliga dagar.

Uteverksamhet

”Tjärndalsgruppen” jobbar främst med vedproduktion. Från kapning och klyvning av veden till försäljning och leverans. Gruppen levererar all den ved som sedan körs ut till de vindskydd som finns längs vandringsleder och i naturreservat.

Kontakta oss

Om du redan har kontakt med boendestödet (Socialtjänsten) eller med vuxenpsykiatrin inom landstinget får du kontakt med oss via dessa. Du kan också kontakta oss direkt, se kontaktinformation till höger.

Kontakt

Träffpunkten
Helen Mattsson
0526-192 88

Tjärndalsgruppen
Kent Strandberg
0526-190 35

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2017-01-25, Marcus Pettersson

SIDANSVARIG: Anna Almén