HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Tekniska förvaltningen

452 80 Strömstad
Telefon 0526-191 60
Växel 0526-190 00

Besöksadress:
Prästängsvägen 30
Fastigheten Mekanikern 1
Prästängen

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-12.00 samt 13.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till tn@stromstad.se eller ring oss på 0526-191 85.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Källsortering och återvinning

Avfall är inte bara rent skräp utan kan också vara varor som kan återvändas, material som kan återvinnas och bränsle för fjärrvärmeproduktion. Genom att lämna ditt avfall på rätt plats på vår återvinningsstation gör du en miljöinsats.

Att källsortera innebär att du sorterar ut allt det som inte får kastas i den vanliga soppåsen. I Strömstad finns flera platser där du kan lämna ditt sortera skräp, på återvinningscentralerna och på de lokala återvinningsstationerna. Bor du i en hyresfastighet finns det ofta möjlighet till någon typ av sortering i fastighetens soprum. Har du koll på vilket skräp som ska slängas var?

återvinningscentralen som finns på Österröd och på de mobila stationerna på Koster kan man till exempel lämna trasiga möbler, elektronik, köksmaskiner, trädgårdsavfall, lösningsmedel, färg- och lackrester m.m.

Vid återvinningsstationernalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster lämnar du förpackningar av plast, metall och glas samt tidningar. Återvinningsstationerna drivs av Förpackningsinsamlingen (FTI).

återbruket som ligger vid infarten till Österröds åvc kan du lämna in saker som är hela och funktionsdugliga som någon annan kan tänkas behöva.

kontakt

Strömstads kommun
452 80 Strömstad
0526-190 00
kommuncenter@stromstad.se

länkar och information

Förpacknings- och returpappersproducenterna

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2019-01-17, Maria Johansson

SIDANSVARIG: Eiton Ohlsson