MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

Vintertid

Vi har nu lämnat hösten bakom oss och det ska, enligt kalendern åtminstone, vara vinter ute.

Vi har haft våra utvecklingssamtal och har nu inlett en intensiv period av marknadsföring av vår fina skola. Våra elevambassadörer gör ett fantastiskt jobb med att informera eleverna i åk 9 om våra utbildningar och det är tack vare er elever som vi kan berätta hur bra det är hos oss. Det är ni som gör skolan bra!

Årets pumpatävling är avgjord och det var åk 2 i samhällsprogrammet och ekonomiprogrammet som tog hem segrarna om finaste pumpa och flest likes.

Våra handelstvåor har gått ut på sin APL och arbetet med att förbereda inför våra nya Lärlingsprogram pågår för fullt. Kolla gärna in vår film på FBlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att se vilka nya program som startar till hösten 2017.

I skrivande stund är båda rektorerna tillsammans med elev Per Karlsson och lärare Per-Ove Sjöblom på väg till Zambia för att planera för kommande APL-platser. Bilder kommer på FB så håll utkik!

Vi önskar er alla en riktigt härlig fortsättning på höstterminen och påminner om att ni alltid är välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar.

Heléne de Leeuw (rektor) & Helen Larsholt (bitr. rektor)

Nästa läsår 17/18 startar vi lärling!
- Barn- och fritidsprogrammet
- Fordons- och transportprogrammet
- Hantverksprogrammet (frisör, florist)
- Hotell- och turismprogrammet
- Restaurang- och livsmedelsprogrammet
- VVS- och fastighetsprogrammet
- Vård- och omsorgsprogrammet

SIDANSVARIG: Heléne de Leeuw — SENAST UPPDATERAD: 2016-12-05 av Cecilia Wikström Boman