MENYN FINNS LÄNGST NER PÅ SIDAN

GENVÄGAR

MENY

En riktigt bra höst

Ja, nu är det lite kallare på nätterna och snabbare mörkare på kvällarna. Skolstarten är över och schemapositionerna börjar fungera. Lektionerna är i full gång men framför allt är alla ni elever på god väg att klara av den första delen av terminen på ett alldeles strålande sätt. Våra studiepass (stugor) på måndag-torsdag 08.40-09.15 är fulla av ambitiösa elever som vill ta del av den extra hjälp man kan få från våra kompetenta lärare. Ni vet väl om att det nu inte bara är lärare i matte och naturvetenskap som finns till buds utan också språklärare.

Vår satsning på ny lärplattform Vklass har tagits emot med mycket positiva hejarop. Det blir till stor hjälp för varje kurs, lärare och elev men också för föräldrar som vill ha överblick över sina barns studiesituation, planeringar, läxor och prov. Tänk på att ju mer aktiva vi alla är med Vklass desto större nytta och desto snabbare lär vi oss använda alla funktioner. När det gäller närvaron har vi fortfarande Dexter och kommer ha så även denna termin.

Vi önskar er alla en riktigt skön fortsättning på höstterminen och påminner om att ni alltid är välkomna att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar.

Heléne de Leeuw (rektor) & Helen Larsholt (bitr. rektor)

Nästa läsår 17/18 startar vi lärling!
- Barn- och fritidsprogrammet
- Fordons- och transportprogrammet
- Hantverksprogrammet (SPA, frisör, florist)
- Hotell- och turismprogrammet
- Restaurang- och livsmedelsprogrammet
- VVS- och fastighetsprogrammet
- Vård- och omsorgsprogrammet

SIDANSVARIG: Heléne de Leeuw — SENAST UPPDATERAD: 2016-10-12 av Cecilia Wikström Boman

MENY