MENY

Heléne och Helen

Nu är det sommarlov!

Tack till alla studenter, elever, lärare och övrig personal samt alla föräldrar och anhöriga som gjorde vår studentdag och avslutning till en så fantastiskt fin dag. Solen sken, studenterna glittrade och alla kände hur värdefulla vi var för varandra, för Strömstad och för vår gemensamma framtid. Utan studentsång, vita klänningar, tårdrypande tal och allt annat som hör sommaravslutning och studenten till skulle en mycket viktig del av vår framtid stanna upp.

Alla vi som under året träffat er elever, delat glädje och sorg, hopp och förtvivlan, önskar er alla det bästa i livet. Våga leva, våga tro på er själva - på er egen förmåga och sluta aldrig bli nyfikna på vad som finns runt hörnet. Låt era avtryck skapa en trygg, spännande och hållbar framtid.

Nästa läsår startar för IM (ej språkintroduktion) den 15 augusti och för nationella program den 29 augusti. Vi lägger ut information på hemsidan och på vår Facebooksida, kolla gärna där eller hör av er till oss rektorer via mail om ni har några frågor om skolstarten, eller något annat ni funderar på.

En riktigt trevlig sommar önskar vi er alla och ett extra välkommet till alla er som börjar åk 1 i augusti 2016.

Heléne & Helen

SIDANSVARIG: Heléne de Leeuw — SENAST UPPDATERAD: 2016-07-14 av Cecilia Wikström Boman

MENY