HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Tekniska förvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Vill du sätta upp laddpunkter i Strömstad?

Som privat aktör får du nu möjlighet att sätta upp laddstolpar på kommunens mark.

Vi söker aktörer som kan förse 3-6 parkeringsplatser på Skeppsbroplatsen och 3-6 platser på Torskholmen med laddpunkter. Du ansvarar för installation, drift och underhåll av laddarna. Minst en laddpunkt på vardera ställe ska kunna leverera minst 50 kW. Samtliga laddare måste vara tillgängliga för allmänheten att använda. Strömstads kommun kommer fortsatt sköta underhåll av parkeringsrutorna och ta ut parkeringsavgift på samma sätt som övriga parkeringsplatser inom området, detta gäller inte plats för snabbladdning som kommer vara fri från parkeringsavgift. Nyttjanderättsavtal kommer att upprättas. Intresseanmälan ska lämnas senast 7 augusti 2020. Vi prioriterar den som kan ta båda platserna.

Frågor och intresseanmälan ställs till maria.aronsson@stromstad.se.

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Conny Hansson