MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Välkommen till Strömstads gästhamn!

Fartyg och båtar i Strömstads gästhamn

Strömstads gästhamn i centrala Strömstad välkomnar varje år ett stort antal båtbesökare. Här får du god service och har nära till allt.

Vinterbåtplats

Mellan 10 oktober och 15 mars kan du vinterförvara din båt i vattnet i centrala Strömstad. Möjligheten att ansöka om vinterplats öppnar 1 september. Ansökningarna hanteras i den turordning som de inkommer. Kravet för att ansöka om en vinterplats är att ägaren till båten äger eller är skriven på en fastighet i Strömstad. Brygga 2 är försedd med bubbelanlägg för isfria båtplatser.

Strömstads gästhamn är belägen mitt i centrum med nära tillgång till det mesta. Det är korta gångavstånd till affärer, restauranger krogar, caféer, fiskaffärer, post, banker, apotek, systembolag, polis, etc. Till tåg och bussterminalen är det endast 100 m. Du hittar också båtförbindelser till Kosteröarna och Norge på nära håll. Till diesel, bensin och gasol är det cirka 300 meter.

Gästhamnen med serviceanläggningar är öppen och tillgänglig året om. Vi erbjuder även 200-Mbit fiber WiFi med tre accesspunkter och god täckning.

Karta över gästhamnen:
Karttjänst (webb) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Karta Pdf, 2.3 MB, öppnas i nytt fönster.

Rossö gästhamn

Kommunen förvaltar också en mindre gästhamn på Rossö i södra delen av kommunen. Välkommen att angöra i en vacker gammal fiskehamn i det kulturhistoriskt intressanta sundet mellan Rossö och Rundö! Vid Rossö gästhamn finns ett café och en lanthandel.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Jeanette Andersson

SIDANSVARIG: Niclas Samuelsson