HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

måndag-fredag
Kl 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Multiple selection
Fråga 1

Temavecka mental hälsa

Händer där ett rött hjärta är målat på.

Socialförvaltningen och Folkhälsorådet anordnar under vecka 47 en temavecka för mental hälsa.

Psykisk ohälsa är en av de största folkhälsoutmaningarna såväl globalt som nationellt. Att våga prata om psykisk ohälsa och att öka kunskapen är en viktig faktor för att möta de utmaningar vi står inför.

Under veckan lyfts ämnen som våld i nära relation, barn i rörelse, barn i sorg, ångest, utanförskap, osynliga funktionsnedsättningar och vad är mental hälsa.

Temaveckan mental hälsa genomförs i samarbete med:

Medverkande i temaveckan för psykisk hälsa, Bohuslinden, Capio, Brottsofferjouren, Svenska kyrkan, Friskis och Svettis och Sisu.

Aktuellt

Under temaveckan mental hälsa kommer det att vara en liten temautställning på Skagerack och biblioteket kommer att skylta fram böcker på temat.

 

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: 2018-11-19, Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Terése Lomgård