MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)


Krisberedskapsveckan - för stärkt beredskap

Kvinna som surfar på en mobil.

Krisberedskapsveckan är en nationell, årlig informationskampanj som ska öka människors motståndskraft inför samhällskriser och ytterst krig. Veckan har arrangerats sen 2017.

Att värna demokratin stärker motståndskraften

År 2021 firar Sverige 100 år av demokrati, det uppmärksammas även under årets Krisberedskapsvecka som har temat Demokrati. Vi behöver alla ta ansvar för vår egen beredskap, men också för att undvika att våra mänskliga rättigheter äventyras. Att stärka Sveriges beredskap handlar om att vi ska klara en kris, men också om att se till att vi kan fortsätta leva i ett öppet och demokratiskt land.

Motverka desinformation - tänk kritiskt!

En rad kriser och hot kan påverka Sverige och oss svenskar. Ett växande hot är risken för informationspåverkan, eller falsk information som sprids i syfte att orsaka oro eller konflikt. Det kan ske på alla nivåer i samhället. Då är det viktigt med källkritik. Du kan bidra till att stärka Sveriges motståndskraft genom att vara en kritisk konsument av information!

Här hittar du mer information om risken för informationspåverkan och om hur du blir en kritisk konsument av information: Råd till privatpersoner (msb.se) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Huvudbudskap 2021

"Du är en del av Sveriges beredskap!"

När du handlar åt en granne, upptäcker falska nyheter eller odlar grönsaker på innergården, så stärker du faktiskt hela Sveriges motståndskraft!

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Peter Birgersson Dafteryd