HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Tips på aktiviteter i Coronatider

Många aktiviteter är inställda och vi uppmanas att undvika fysisk kontakt med dem vi inte umgås med till vardags. Då kan det vara svårt att hitta på aktiviteter. Här finns tips för olika åldrar!

Att umgås utomhus är säkrare, men tänk på att hålla avstånd även då! Botanisera nedan och hitta fler aktuella aktiviteter och utflyktstips på turistbyråns webbplats. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Träning och idrottsaktiviteter

På Kärleksudden och Erlandseröd finns utomhusgym där du även kan få upp flåset och träna styrka.

Fysisk aktivitet är bra för hälsan och idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten, men vissa försiktighetsåtgärder behövs för att minska risken för smittspridning. Från och med 14 juni är idrottstävlingar, matcher och cuper utan publik tillåtet i alla åldrar.

Friluftsliv

I Strömstad har vi tillgång till en stor variation av utomhusaktiviteter. Vi har naturen nära och att vistas utomhus främjar såväl den fysiska som den psykiska hälsan. Det finns flera tips för härliga promenader: Hälsans stig, motionsspåren vid Erlandseröd, Kasen och Tjärndalen är några av dessa.

Här hittar du tips på strövområden och vandringsleder i Strömstad.

Biblioteket

Här finns tips från biblioteket på appar, sidor och tjänster för dig som är sugen på att läsa och lyssna.

”Boken Kommer”
De som inte själva kan ta sig till biblioteket kan beställa böcker, talböcker, tidskrifter. De får sedan hem en bokkasse. Om det skulle bli problem med utkörning på grund av personalbrist kan en bibliotekarie plocka böcker till låntagare och lämna i dörren till äldre som inte bör komma in/anhörig/snäll granne.

E-böcker och e-ljudböcker
Det går att låna e-böcker och e-ljudböcker gratis via Biblioteken i Ranrikes webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Litteraturbanken
Litteraturbanken Länk till annan webbplats. är en fantastisk resurs! Här finns klassiska svenska verk som man kan läsa, ladda ner, söka i och skriva ut. Man kan även hitta filmer och ljudklipp rörande svensk litteratur och författare. Helt gratis och kräver inget lånekort.

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: Maria Kvarnbäck