HJÄLPTJÄNSTER

MENY

LYSSNA

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Vi vann Götapriset 2019

Götapriset 2019 till samverkan inom sjukvård!

Smart samordning av regionens akutsjukvård, kommunal hemsjukvård och ambulansen under rubriken Samverkande sjukvård vinner pris för bästa nationella utvecklingsprojekt i offentlig verksamhet på den pågående Kvalitetsmässan i Göteborg! Detta i konkurrens med drygt 380 andra nominerade projekt från hela Sverige.

Götapriset är ett av Sveriges tyngsta kvalitetspris för offentligt finansierad verksamhet. Priset delades ut på Göteborgsoperan i samband med invigningsgalan för Kvalitetsmässan. Förutom ära och berömmelse består priset av glasskulpturen ”Göta” designad av glaskonstnären Kjell Engman samt en prischeck på 150 000 kr.

Priset togs emot av Lena Olsson, medicinskt ansvarig sjuksköterska i Strömstad och Tanum, Maria Klingberg, projektledare Samverkande sjukvård, VGR. Prisutdelare var SKL:s vd, Stefan Isling (bilden).

Det är många som är involverade i arbetet som lett fram till det här priset och som tillsammans samverkar mot ett gemensamt mål – en närmare, snabbare och tryggare hälso- och sjukvård för invånarna i vårt område! Stort tack för ert engagemang och ett jättestort GRATTIS till er allihop!!!

Mer om samverkande sjukvårdlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Hittar du vad du letar efter?

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: Lena Beltramin