MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Frågeformulär för trygghetsskapande arbete

Polisen och Strömstads kommun ska ta fram nya medborgarlöften inför 2021. Medborgarlöften handlar om att lyssna på vad de som bor och verkar i ett område upplever som viktigt för att de ska känna sig trygga och säkra. Dessa medborgarlöften syftar till att effektivisera det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet.

Hjälp oss att samla in synpunkter och tankar på vad allmänheten vill att polisen och kommunen ska fokusera på inom det trygghetsskapande arbetet.
Dina åsikter vägs samman med lokal statistik samt kunskap från anställda inom kommun och polis. Syftet är att få ett underlag som vi kan använda oss av då vi utformar medborgarlöften som vi inom polis och kommun ska arbeta utefter.

Svara på frågorna nedan och klicka på ”skicka svar” för att skicka svaren till oss.


Enkäten är avslutad, inga fler svar kan lämnas.

Tack för hjälpen!

Kontakt

Terése Lomgård
Folkhälsostrateg
terese.lomgard@stromstad.se

Sara Olsson
Kommunpolis
sara-m.olsson@stromstad.se


Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Terése Lomgård Lans

SIDANSVARIG: Terése Lomgård