MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Frivilligt arbete och organisationer

Ledsagning eller bara sällskap – det är exempel på viktiga uppgifter som utförs på frivillig väg i Strömstad. Har du själv tid över och känner att du kan och vill göra en insats är du välkommen att anmäla dig till kommunens samordnare för frivilligverksamhet.

Frivilligverksamheten samordnar personer som vill arbeta ideellt med att hjälpa andra människor i vardagen. Du väljer själv vad du vill hjälpa till med, hur mycket och hur ofta.

Vad gör man som frivillig?

Uppdraget som frivillig kan innebära att:

  • Vara tillfälligt sällskap till sjukhus, läkare, affär
  • Vara promenadsällskap eller gå på besök till någon.
  • Följa med en behövande till en bekant eller till en aktivitet.

Frivilligas insatser är ett komplement och ersätter inte kommunens ordinarie verksamheter. Som frivillig är du försäkrad samt avger ett tystnadslöfte.

Kontakt

Berith Cullsjö
Tel 070-268 86 93
berith.cullsjo@stromstad.se

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Berith Cullsjö