MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Socialförvaltningen
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30.

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen. Vi ser till att du får svar. Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till sn@stromstad.se eller ring växeln 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

*Vi återkommer till dig inom fyra arbetsdagar och meddelar att vi tagit emot din synpunkt. Efter ytterligare tio arbetsdagar meddelar vi vad vi tänker göra åt saken. För dig som valt att få svar via vanligt brev kan det ta ytterligare någon dag.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)
Fråga 1

Aktiviteter, verksamheter för äldre

Att bli äldre och pensionär betyder mer fritid. I Strömstad finns goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv liksom till kulturaktiviteter. Vill du ha tips och förslag har du kommit rätt!

Kust och hav, ett lummigt inland och ett aktivt föreningsliv inbjuder till både utevaro och samvaro. Är du frisk och kan ta del av utbudet finns mycket att välja på. För dig som söker lugnare aktiviteter finns träffar i både kommunens, kyrkans och pensionärsföreningars regi.

Aktiva pensionärsföreningar

I Strömstad finns flera aktiva pensionärsföreningar med aktiviteter för äldre. Senaste nytt får du via föreningarnas egna program, några har också egna webbplatser.

Intresserad av annat föreningsliv? Ta en koll i kommunens föreningsregister.

 

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Lena Beltramin

SIDANSVARIG: Ingela Einestedt Baatz