HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Bild på Richard Holm.

Välkommen Richard Holm, ny näringslivsansvarig!

Den 1 september började Richard Holm som näringslivsansvarig i Strömstads kommun. Richards roll blir att arbeta med frågor som rör företagsetableringar, företagssupport och en breddning av näringslivet i Strömstad.

Richard har sin bakgrund som forskare inom strömningsfysik vid KTH i Stockholm och Chalmers i Göteborg. Med tiden har han kommit att arbeta med affärsutveckling och med sig i bagaget har han både nationell och internationell arbetslivserfarenhet kring affärsutveckling och projektledning. Samverkan mellan näringsliv, offentliga sektorn och akademin har varit ett genomgående tema.

Senast arbetade han på uppdrag av nederländska utrikesdepartementet med fokus på strategisk utveckling i Norden. Richard debuterar nu som kommunanställd och ska jobba med strategiska frågor kring näringslivet på kort och lång sikt. Bland annat ingår att leda olika näringslivsinitiativ men också att hålla i företagsbesök och bidra till näringslivsrådets arbete. Det blir också till att hantera de prövningar som coronapandemin medför på näringslivet och som påverkar oss alla.

– Det finns ett marknadstänk i Strömstads kommun som är spännande. Där vill jag gärna vara med på tåget. Jag tror att jag kan dra stor nytta av min bakgrund för att skapa hållbara satsningar, attraktiva arbeten och till syvende och sist en vardag som ger balans i livet i Strömstad, säger han.

Richard bor i Onsala i Kungsbacka, men tanken är att hitta ett boende i Strömstad. Med ett stort fritids- och naturintresse ser han och sambon fram mot att utforska och upptäcka närområdet både i den gröna skogen och det blåa havet.

Vi hälsar Richard varmt välkommen till Strömstads kommun och önskar lycka till med det arbete han har framför sig!

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: