HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Valborgshälsning

Valborgshälsning från Strömstads kommun

Strömstadsborna är vana att under Valborgsmässoaftonen få njuta av Strömstads Roddklubb traditionsenliga fackelrodd över Strömsvattnet, och under de senaste åren även sång och musik vid Friluftsmuséet.

Även i år är förutsättningarna annorlunda i och med coronapandemin, men Strömstads kommun vill ändå passa på att skicka en Valborgshälsning i och med en film till alla kommunens invånare.

Filmen som publiceras idag på kommunens sociala medier är en hyllning till Strömstad, till Er invånare och det fantastiska föreningsliv som vi har här både på idrotts- och kultursidan som kämpar på trots att det är tufft. Vårtalet hålls av Caroline Alexandersson från Strömstad Gymnastikklubb och musiken framförs av Sarah Howard, Anders Ådin och Dan Lindén. Tack för att ni finns och ställer upp! Nu blir kvällarna ljusa och sommaren är på intågande. Se till att njuta av våren i vår vackra kommun.

Se filmen här:

Valborg


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: