HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Trängselkontroller med godkänt betyg

Just nu genomförs trängselkontroller av alla matserveringar runt om i kommunen. Ett hundratal oanmälda besök har gjorts sedan 1 juli och betyget är överlag gott - merparten gör vad man kan för att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Trängselkontrollerna görs både under lunch- och kvällstid, kvällar och helger. Veckans pass har genomförts av inspektörerna Daniel Lomgård Lans och Henrik Rörberg. Betyget är överlag gott och visar att merparten tar sommarens viktigaste förhållningsorder på allvar - håll avstånd! Bara ett fåtal klagomål från allmänheten har framförts till kommunen. De flesta gör kort och gott vad man kan för att göra rätt, åtminstone fram till midnatt... så hjälps åt nu boende och besökare att påminna de som behöver hjälp att komma ihåg - dag som natt!

På allmänna platser stöttar våra åtta coronavärdar, men de kan omöjligt finnas till hands överallt där trängsel kan uppstå. Eget ansvar för fortsatt grundläggande för att hålla smittan på en låg nivå i Strömstad. Linfärjorna över Bojarkilen och Kostersundet är två länkar där extra stora krav ställs på god efterlevnad. Vi är tacksamma för att ni respekterar att antalet passagerar är halverat och att kön kan bli lång. Ta tid på dig och håll ut!

Mer om kommunens uppsiktkontroll under coronapandemin

Mer om insatser mot trängsel på allmänna platser

Lokala insatser - trygg plats tillsammanslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Kvarnbäck

SIDANSVARIG: