HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Webbinarium om solceller och elbilar sändes från Ekoparken i Strömstad.

Succé för Hållbarhetsveckan Tillsammans!

För första gången anordnade Strömstads kommun tillsammans med näringslivet och ideella aktörer Tillsammans – Hållbarhetsveckan i Strömstad med utgångspunkt i FNs 17 ambitiösa globala mål.

Trots en pågående pandemi erbjöds ett brett program av coronasäkrade aktiviteter såsom gratis cykelservice på torget, tipspromenader för stora och små, digitala träffar om elbilar och solceller, livesänd yoga, utbildning i Agenda 2030, skräpplockning, teaterföreställningar och mycket mer.

Glädjande nog var det flera aktiviteter som tillkom under veckan och det var syftet. Temaveckan ska vara ett forum för alla som vill engagera sig, du har här chansen att visa upp just ditt projekt, stort som smått.

Tack alla som bidrar till att göra Strömstad till en bättre plats! Hållbarhetsarbetet fortsätter och är inte budet till en enskild vecka. Fortsätt att engagera dig, läs mer om hur du gör här: www.stromstad.se/tillsammanslänk till annan webbplats

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: