HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Strömstads Badanstalt öppen med ytterligare restriktioner

Just nu är det många som hör av sig och undrar över hur bad och friskvårdsanläggningen Strömstads Badanstalt hanterar de nya skärpta råden gällande covid -19.

Strömstads badanstalt håller öppet, men begränsar antalet besökare i simhallen och på gymmet till 30 personer i badet och i omklädningsrummen och 20 personer i gymmet. All gruppträning ställs in fram till 19 november.

Syftet är att ytterligare minska risken för smittspridning samtidigt som du ska kunna använda vår friskvårdsanläggning. Till åtgärderna hör även förstärkt städning, skyltning och ökade möjligheter till handdesinfektion.

Alla som använder badet och gymmet måste ta ansvar och följa rekommendationerna kring avstånd och hygien och vara extra noga med att rengöra alla redskap efter användning. Du som tränar – har du möjlighet, så duscha och byt om hemma.

När det gäller gruppträningen så erbjuder Strömstads Badanstalt virtuella pass som alternativ som medlemmar kan boka på samma sätt som ett vanligt pass.

Skulle det uppstå trängsel på anläggningen eller om smittoläget i Strömstad förändras så kan andra åtgärder komma att vidtas.


Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Isaksson

SIDANSVARIG: