HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Foto på Skagerack och gästhamnen i skymning, taget från strandpromenaden från järnvägsstationens sida.

Spännande kulturhöst trots corona

Coronapandemin har tvingat en rad olika kulturevenemang att ställa in. Men under hösten tar Strömstads kommun nya tag för att skapa spännande upplevelser på kulturfronten trots corona.

Konsthallen Lokstallet

Ni har väl inte missat att det just nu är 90 lokala konstnärer som ställer ut sina verk på Lokstallet? Öppet tisdag-söndag 12.00-16.00 fram till och med 4 oktober.
www.stromstad.se/lokstalletlänk till annan webbplats

Kurser för unga på kulturhuset Skagerack och fritidsgården

Nästa vecka drar en spännande skrivarkurs igång, och under hösten har vi också musikverksamhet i våra replokaler, man kan få testa på yoga, det blir en existentiell tankesmedja med samtal om livet, vi har ett e-sportrum och mycket mer! Läs mer här: www.stromstad.se/fritidsgardlänk till annan webbplats

Barnteater 15 oktober

Den 15 oktober gästar Musikteater89 oss med sin föreställning ”Vem är rädd för Kontondonten?” som handlar om det där okända man kan vara lite rädd för. Mer info och anmälan: https://www.facebook.com/events/651366505569884?event_time_id=651366505569884länk till annan webbplats

Kulturlov i Strömstad vecka 44

Under veckan händer en massa spännande saker i Strömstad! Upplev en digital spökvandring som utforskar övernaturliga myter och tar dig med på spännande platser runt om i Strömstad.
På kulturhuset Skagerack blir det kurs i sång- och scenframställning, låtskrivarverkstad, akvarellkurs, graffittikurs och brädspelsturnéring bland mycket annat.

Hela programmet kommer att publiceras här någon vecka innan lovet:

www.stromstad.se/kulturlovlänk till annan webbplats

Konst- och kulturfest på Koster 30-31 oktober

Förra årets succé görs om med ett coronaanpassat program. Det blir livemusik, konst, mat och upplevelser utöver det vanliga. Läs mer: https://www.facebook.com/events/418567482451392/länk till annan webbplats

Uteschack och bokbytarstånd

Coronapandemin har gjort många människor hemmasittande. I ett försök att locka ut Strömstads invånare gör vi nu några små satsningar i utemiljön såsom ett bokbytarstånd i de gamla telefonkioskerna på torget och ett uteschack i stadsparken. Klart i vecka 40.

Hållbarhetsveckan Tillsammans under v 47

Vi i Strömstad ska också bidra till att vi når målen för Agenda 2030! Under vecka 47 kommer vi sätta fokus på frågor som rör hållbar utveckling genom olika initiativ såsom hållbar belysning av staden, klassrumsföreställningar för elever och reportage om allt bra som görs i kommunen för att nå de globala målen.


Vill du ha koll på allt som sker så läs mer här:

www.stromstad.se/evenemanglänk till annan webbplats

Kontakt:

Kulturansvarig Tove Meyer
tove.meyer@stromstad.se
0526-192 53

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Tove Meyer

SIDANSVARIG: