HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Nytt utseende för kommunens e-tjänster.

Sommarförskola och sommarfritidshem som e-tjänst

Nu är det dags att söka barnomsorg för dig som behöver i sommar - använd gärna vår e-tjänst! Tjänsten är den första som lanseras på kommunens nya e-tjänsteplattform.

Klicka in på kommunens e-plattform och sök e-tjänsten: "Behov av fritidshemsplats eller förskoleplats i sommar".länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Följ instruktionerna och skicka in din ansökan digitalt.

Information om vilken förskola och vilket fritidshem som kommer att vara sommaröppet kommer när alla anmälningar är registrerade.

Fördelen med den nya e-plattformen är att du som använder kommunens tjänster kan göra det digitalt och när det passar dig. Du legitimerar dig enkelt med e-legitimation (mobilt bank-id).

Tjänsten är den första, fler kommer successivt att utvecklas. Här ska det bli möjligt att framgent få en samlad bild av dina ärenden med kommunen via "Mina sidor" med funktioner som e-signering, förskottsbetalning med mera.

Att ett befintliga blanketter och formulär på hemsidan digitaliseras i form av e-tjänster men också tjänster som är helt manuella kan göras digitala.

Information till vårdnadshavare

Brev om sommarverksamheten skickas ut via mail till vårdnadshavare med barn i förskola och fritidshem. Informationen i brevet finns även här på vår webbplats:
> stromstad.se/sommarforskola

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Cecilia Wikström Boman

SIDANSVARIG: