HJÄLPTJÄNSTER

MENY

Kontakta OSS

KONTAKT

Strömstad kommun
Norra Bergsgatan 23
452 80 Strömstad
Växel 0526-190 00

Öppetider

Måndag-fredag
Klockan 8.00-16.30

Ställ en fråga

Lämna en synpunkt

Felanmälan

Ställ en fråga

Du är välkommen med alla sorters frågor om kommunen och den kommunala servicen.
Vi ser till att du får svar.
Om du tycker att svaret dröjer, hör av dig till kommun@stromstad.se eller ring oss på 0526-190 00.


Lämna en synpunkt

Här kan du lämna synpunkter, förslag och klagomål, men också ge oss beröm. Din synpunkt registreras i kommunens diarium. Den blir då offentlig och kan läsas av alla.

Välj vilken typ av synpunkt du vill lämna * (obligatorisk)

Tårta i regnbågens färger.

Öppet för unga i sommar

Det blir en annorlunda sommar för många barn och unga i år. Skolavslutningar genomförs i mindre skala och den fina traditionen med firande av skolavslutningen på Daftöland kan tyvärr inte genomföras i år på grund av rådande pandemi.

Extra öppet på fritidsgården

Fritidsgården har öppet i sommar för att erbjuda aktiviteter under pandemin. Sommaröppet är det 15 juni fram till den 14 augusti. Öppetdagar: onsdag, torsdag och söndag på Skagerack från kl 15.00 till 20.00. Tisdag och fredag blir det mobil fritidsgård, då dyker fritidsgården upp där ungdomarna är. Vi erbjuder också sommaraktiviteter som fiske, utflykt till Tjärnö, strandaktiviteter etc. Håll utkik på fritidsgårdens sociala medier.

Aktiviteterna kommer att vara anpassade till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Skolavslutningen – välkommen på föräldravandring!

Skolavslutningen den 10 juni är en festlig dag och många vill säkert fira lite extra. Då behöver vi dig som förälder! Fritidsgården arrangerar som vanligt en ”föräldravandring” – samling på Skagerack kl 20.00. Föräldrafiket är öppet kl 20-24 eller längre om behov finnes. Vi bjuder på fika!

Frågor kring skolavslutningen: Kontakta Jan-Vidar Seljegren 070-688 87 62.

Till dig som är tonårsförälder

Även om allt färre tonåringar dricker alkohol är det en hel del tonåringar som tänker att alkohol hör skolavslutningen till. Som förälder finns det mycket du kan göra för att din tonåring inte ska råka illa ut i samband med fest och alkhol. På tonårsparlören kan du få tips på hur du pratar med din tonåring. Kolla in tonårsparlören här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Tack till Daftö Resort!

Strömstads kommun passar på att tacka Daftö resort för det fina och storstilade sätt att fira in sommaren som tidigare år erbjudits barn och unga. Vi hoppas att arrangemanget kan återupptas tillsammans nästa sommar!

Under skolavslutningsdagen håller Daftö Resort öppet även om nöjesparken är stängd. Pool, strand, lekplatser, äventyrsgolf, aktivitetsplan och mat från bland annat foodtruck. Läs mer på www.dafto.selänk till annan webbplats.

Mer om skolavslutning och studentutsläpp

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Tipsa EN VÄN

My Page

SENAST UPPDATERAD: , Maria Alfredsson

SIDANSVARIG: